Kako otključati nekoga Facebook iPhone

Facebook Ovo je jedna od najčešće korištenih društvenih mreža od strane ljudi širom svijeta, a u stvari je takva platforma koja ima aktivnije korisnike. Zahvaljujući društvenim mrežama načini komunikacije mnogih ljudi su se poboljšali jer omogućuju odnose između mnogih ljudi bez obzira na to gdje su.

Naravno, to je velika prednost za mnoge ljude, ali istina je i da ima slabosti. Činjenica da smo na društvenoj mreži, čineći naš profil na ovaj ili onaj način javnim, otkriva ove podatke svima koji su registrirani u Facebook,

Zato je moguće da smo u nekoliko navrata razmišljali o tome da nekoga blokiramo, jer ne želimo da i dalje pregledavaju naš profil i šalju nam poruke putem društvenih mreža. Međutim, nakon što učinimo ovo iz nekog razloga, možda ćemo požaliti i želimo otvoriti paljenje. Problem je što se ovo prestalo pojavljivati ​​u našoj tražilici.

Zato vam prikazujemo ispod svih koraka koje morate poduzeti da biste nekoga otključali Facebook, s iPhonea.

Prosao je 1

Prvo što biste trebali učiniti je ući u aplikaciju i odabrati gornji izbornik iz tri retka.

Prosao je 2

Zatim biste trebali prijeći na odjeljak “Postavke i privatnost”.

otvori nekome Facebook-iPhone-1.png

Prosao je 3

Sada u padajućem izborniku ponovno pritisnite “Postavke”

otvori nekome Facebook-iPhone-3.png

Prosao je 4

Nakon prijave, vidjet ćete novi izbornik. U tom slučaju morate potražiti odjeljak “Ključevi” u odjeljku “Privatnost”.

otvori nekome Facebook-iPhone-5.png

Prosao je 5

Ovdje ćete vidjeti sve one koje ste blokirali. Odaberite “Otključaj”

otvori nekome Facebook-iPhone-6.png

Prosao je 6

Vidjet ćete skočni prozor, tako da možete potvrditi ovu radnju.

otvorenog facebook-iphone-01.png

Bilješka

To morate zapamtiti ako otključate nekoga FacebookNećete ga moći ponovno zaključati dok ne prođe 48 sati.

Na ovaj ćete način znati otključati sve kontakte koje ste blokirali Facebook, izravno s vašeg iPhonea.